den ständiga svackan.


Skrivet av Anonym

Du är inte ensam om känlsan av att vara ensam. 100 eller 1000 mil ifrån, så är det energikrävande att ha tappat den dagliga tryggheten.

Som du säger är känslan du känner väldigt fram och tillbaka hela tiden. Ena stunden är du helt vilsen, nästa stund känner du enbart fokus, målvetenhet och glädje.

Livet är en balansgång man lär sig. Att våga ta för sig, och att vara stark är något du kan som är där du är idag. Det folk glömmer i dag mitt i all denna stress och målvetenhet, är att kärlek är mer än att bara leva med en person. Våga satsa på alla aspekter.

Ha det fint!

Svar: Ja så sant, vet att jag inte är ensam, men önskar fler kunde prata om det och 'våga' visa att de känner sig så. Men exakt, hade jag bara bott ca 20 mil ifrån hade jag ändå känt samma sak! Du har helt rätt i allt du säger, håller med och uppskattar de peppande orden :) Ska försöka vara stark! Tack!
Linn Bajomi

2013-11-19 | 18:41:49
Skrivet av Jennhy

Alltså PRECIS allt du skrivit i detta inlägg kan jag relatera till. Varje ord. Känns som om det är en text som jag skulle ha kunnat skriva. Sjukt!!

Svar: Nämen gudis! Vad härligt, att kunna relatera på det sättet! Skönt att höra också att du kan förstå vad jag menar med det jag skriver liksom :D crazy!!
Linn Bajomi

2013-11-23 | 02:38:13
URL:http://jennhyolsson.blogg.se

Skriv en kommentar ♥

Ditt namn.
Kom ihåg mig.

Din mailadress. (den syns inte för andra, bara för mig)

Din bloggadress.

Din kommentar.

Trackback