tisdag den tolfte


Skrivet av Anonym

Hej Linn!! Fan vad jobbigt, har haft EXAKT samma hudproblem. Om jag får ge tips om vad som kan hjälpa: sluta använda alla former av allmäntrengöringsprodukter/ansiktsvatten/tvål och go crazy wit da aloe vera gel varje dag, är mitt bästa tips. Det är läkande, återfuktande och lugnande för huden. Alla andra produkter fuckar bara upp den!

Antibiotika funkar PRECIS lika bra med alkohol i magen. Har genomgått tusen olika antibiotikakurer mot diverse åkommor och de har alltid funkat lika bra trots att jag festat (min läkare säger att det är ok). Det enda man ska undvika är att spy på fyllan för då kräks man ev. upp tabletten, men det är egentligen bara å ta en ny då. Vissa säger att läkningsprocessen kan bli liiite långsammare men effekten av antibiotikan uteblir absolut inte. Det är min uppfattning och erfarenhet iaf. Och när rekommenderar läkare alkohol i något sammanhang liksom?

Lycka till och hälsa Harry Potter!
//Hemlig kompis

Svar: Haha vad nyfiken jag blir på vem detta kan vara!! Men hej! Då förstår du hur drygt det är... bra tips, ska absolut testa aloe vera! Vet ju att det verkar lugnande, så kan tänka mig att det fungerar!! Hm, det låter bra.. paniken börjar avta lite ;) Haha det är så sant, de måste ju typ säga att man inte bör dricka alkohol! Tack, han hälsar så mycket tillbaka!!
Linn Bajomi

2013-11-12 | 23:11:37
Skrivet av Jennhy

Gud vad sjukt, har också perioala dermatit, skitjobbigt är det. Verkar som om vi har mycket gemensamt haha!

Svar: Vaa på riktigt?? Ja det suger som fan, visste ju inte när det skulle slå till igen, hade typ glömt bort det.. sen kom det som ett brev på posten! Haha jaa, vad är detta, vi bara drar nitlotterna tillsammans ;)
Linn Bajomi

2013-11-23 | 02:47:49
URL:http://jennhyolsson.blogg.se

Skriv en kommentar ♥

Ditt namn.
Kom ihåg mig.

Din mailadress. (den syns inte för andra, bara för mig)

Din bloggadress.

Din kommentar.

Trackback